Koldskålsshake med jordbær – LCHF

koldsskålsshake

Halleluja for, at det varme vejr er vendt tilbage..! “Fejrede” det i går morges med et stort glas, lækkert, mættende koldsskålsshake – som I nok kan se på farven, havde der også sneget sig lidt jordbær i :) Den blev (mere end) godkendt af min venindes datter, der var på besøg i lørdags
– så bliver det vidst ikk meget bedre! :)

koldsskålsshake

I takt med at varmegraderne stiger, daler min lyst til varm og alt for tidskrævende mad helt automatisk, og der kommer denne her opskrift virkelig in handy – en koldskålsshake kan nemlig både indtages som morgenmad, aftensmad, dessert og en lille snack.

koldsskålsshake

Faldt over opskriften HER og bringer den herunder med ganske få ændringer:

Koldskålsshake med jordbær (2 personer)

Ingredienser:

  • 200 g jordbær (både friske og frosne duer)
  • 3 dl 10% græsk yoghurt
  • 1/2 – 1 dl piskefløde
  • 2 æg
  • saften fra 1 lime (kan evt. udskiftes med citron)
  • 2 – 3 spsk Sukrin
  • 1 tsk vanillepulver

 

Fremgangsmåde:

  1. Kom hele balladen i en blender eller foodprocessor.. og blend!
    Alternativt kan en stavblender også anvendes.
  2. Smag evt. din koldsskålsshake til med lidt lime og Sukrin, inden den serveres i et glas
    med sugerør – for at de skulle tage sig lidt bedre ud på billederne, har jeg liiige pyntet med
    lidt frysetørret hindbær :)

 

Grundet både piskefløde og æg, er det en ret så mættende koldskålsshake – de dage, hvor sulten
er (meget) stor, har jeg tilføjet en spiseskefuld kokosfiber inden blender processen.. det giver dog en lidt mere “grynet” konsistens, så det skal man ligesom være til :)


 

bloglovin.marmor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *