Nemme og lækre fiskepakker

fiskepakker

Ovenviste, lækre fiskepakker var på (aftensmad)menuen herhjemme i torsdags – undertegnede
er ret så vild med fisk og min bedre halvdel har først – sådan rigtig – lært at spise det, efter vi har lært hinanden af kende.. i starten “gemte” jeg det, bla. i parmaskinke – hvad man dog ikke gør for
at få børn.. host host, sin mand til at spise fisk! :D

fiskepakker

Tilbage til vores fiskepakker – de er SÅ nemme og hurtige at lave, smager fantastisk og er en ret
så god måde, liiige at få brugt nogle af de reste-grøntsager man har i køleskabet.

fiskepakker

Serverede dem, denne gang, med en god portion flødestuvet spinat til – mums..!

Fiskepakker (2 – 4 personer)

Ingredienser:

  • 2 pakker hvid fisk (450 g, eks. rødspættefilet)
  • 1 – 2 forårsløg
  • 1 – 2 gulerødder
  • et par skefulde friskost eller cremefraiche (brugte en rest hvidløgsost)
  • lidt olivenolie
  • salt & peber
  • 4 stk staniol (til at pakke det hele ind i)

 

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 200 grader (varmluft)
  2. Skræl og snit gullerødder og forårsløg.
  3. Anret fisk og grøntsager, samt en skefuld friskost/cremefraiche på et stykke staniol.
  4. Stænk med lidt olivenolie + salt & peber og luk staniolen, så den “holder” på det hele.
  5. Bag fiskepakkerne i ovnen, i 15-20 minutter – og vupti, så er der mad! :)

 

Både valg af grøntsager og fisk kan selvfølgelig varieres, så det passer til lige det I lyster :)


 

bloglovin.marmor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *