Kylling i pikantsauce – LCHF

kylling i pikantsauce

Pyha, hvor dagene bare flyver afsted og der er travlt på arbejdsfronten.. det lider bloggen altså en hel del under og det beklager jeg..! Har f.eks. en masse billeder af de fine påskeborde jeg dækkede til den årlige vennepåskefrokost, samt en del lækre opskrifter jeg gerne vil dele med Jer.. håber at
få tid til at bikse et par indlæg sammen her i weekenden.

For at forsøge at råde lidt bod på mit fravær, deler jeg denne her nemme og lækre opskrift på
kylling i pikantsauce, som jeg fandt på denne blog – afprøvede den, med succes, selv tidligere
på ugen og bringer den herunder med ganske få ændringer/tilføjelser:

kylling i pikantsauce

Kylling i pikantsauce (2 x aftensmad + 1 x frokost)

 

Ingredienser:

  • 3 kyllingefileter
  • 1 spsk paprika
  • 1 pakke bacon i skiver
  • 1-2 porrer
  • 1 finthakket løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 pakke pikant flødeost
  • 2 dl piskefløde
  • 2-3 peberfrugter
  • salt & peber
  • evt. 1-2 spsk loppefrøskaller

 

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 180º (varmluft).
  2. Krydr kyllingefileterne med salt, peber og paprika og steg dem i fedtstof
    på en pande, et par minutter på begge sider.
  3. Tag kyllingestykkerne af panden – skær dem evt. over på midten – og læg dem i
    et stort, ovnfast fad.
  4. Skær/klip bacon i mindre stykker og svits dem på en pande, sammen med løg, porre og hvidløg. Når grøntsagerne er blevet “bløde”, tilsættes hakkede tomater, pikantost og piskefløde.
    Lad sovsen koge lidt ind, smag den til med salt og peber og jævn den evt. lidt
    med 1-2 spsk loppefrøskaller.
  5. Skær peberfrugterne i skiver/strimler og fordeles dem over kyllingen.
  6. Hæld til sidst sovsen over og sæt fadet i ovnen i ca. 20-25 minutter.

 

kylling i pikantsauce

Som det måske kan anes på det første billede, serverede jeg en gang pandestegte,
grønne grøntsager til.. blomkålsris eller -mos kunne også være lækkert til sådan en gang
kylling i pikantsauce :)

Næste gang jeg prøver kræfter med opskriften, tror jeg, at jeg vil forsøge mig med at tilsætte
nogle flere grøntsager og lidt tomatpure for at give pikantsaucen endnu mere smag.


 

bloglovin.marmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *