Glutenfri havregrød med chokosmag

glutenfri havregrød

Morgenmad gør maven glad – eller min mave er generelt bare glad for mad, men denne
her glutenfri havregrød, ligger en rigtig god bund og holder mig mæt i 4-5 timer.

Lavede den til hubby og jeg her til morgen – vi har virkelig nydt at have en weekend uden
alt for mange planer og har sovet længe både lørdag og søndag, aaaah..! :)

I dag har den så stået på rengøring, indkøb og et par andre, praktiske ting – dét der rengøring,
dét bliver altså aldrig min ven..! Kan selvfølgelig godt lide, at der er pænt og rent herhjemme,
men for dælen, hvor er det dog kedeligt, mens det står på..! :D

glutenfri havregrød

Glutenfri havregrød med chokosmag (2 personer)

Ingredienser:

  • 3 dl glutenfri havregryn
  • 1 dl skummetmælk
    (Du kan sagtes bruge half and half mælk og vand, havde bare ikke mere mælk :) )
  • 5 dl vand
  • 1 scoop Ultimate Chocolate (proteinpulver) fra Bodylab
  • Lidt salt + lidt sødemiddel

 

Fremgangsmåde:

  1. Kog alle ingredienserne til grød.
  2. Tilsæt evt. et bæger pasteuriserede æggehvider (50 gram), når grøden er næsten kogt færdigt
    – det kan give grøden mere “fylde” + en mere cremet konsistens.
  3. Top evt. grøden – ligesom jeg – med hakkede mandler, pistacienødder, 1/2 banan (lille)
    og lidt Zero Raspberry Topping fra Bodylab.

 

Selv kaster jeg mig lige straks over denne her morgenmadsopskrift, inden den står på dynetid
– sov rigtig godt, når I når dertil..! :)

 


 

bloglovin.marmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *