Samle appetit og spise ude | Grønkålssalat

IMG_1029

Foderbrættet (for første, men bestemt ikk sidste gang) i går med en veninde + aftensmad hos
papa i dag = 2 dage til undertegnede, hvor hun har kunne holde “køkkenfri” og i stedet spise
ude – optur..! :D

Var faktisk gårsdagens besøg på Foderbrættet, der gav mig inspirationen til denne grønkålssalat
– på deres menukort hedder den efterårssalat – har dog selv tilføjet lidt edamame bønner,
erstattet pinjekerner med ristede, saltede græskarkerner og ændret lidt i dressingen.

IMG_1030

Besøget på Foderbrættet var virkelig en succes – er ellers ikke den store pølsespiser, synes
meget hurtigt det bliver kvalmt, men for dælen nogen smagsfulde “hottere” de kan kreere..!

Jeg fik følgende ting på deres menukort (og blev tilpas mæt):

  • Infected Mushrooms
  • Boar
  • Autum Salad
  • Bacon & Root Chips
  • Xmas special (snack(s))
  • The Sweet (G&T)

Betalte 331 kroner (for at være helt præcis :D) for hele herligheden – synes egentlig det var en
ret så ok pris.. har I været på Foderbrættet..?

IMG_1031

Grønkålssalat (6 personer)

Ingredienser:

  • 1 pose (snittet og skyllet) grønkål – kan eks. købes i Netto
  • 200 g frosne, optøede edamame bønner
  • 100 g tørrede abrikoser (skåret i mindre stykker)
  • 1/2 rødløg (finthakket)
  • ristede, saltede græskarkerner

 

Dressing:

  • 3-4 spsk olivenolie
  • 3-4 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk lys agavesirup
  • lidt flagesalt
  • friskkværnet peber
  • lidt citron- eller limesaft

 

Fremgangsmåde – dressing:

  1. Bland hele balladen sammen i en skål og smag evt. til med lidt salt, peber, agavesirup eller citronsaft – dette er en super basis dressing, der snildt kan bruges til andre salater.

 

Den fine (og lidt tunge) skål som salaten er anrettet i er fra Trip Trap og kan eks. købes lige HER


 

 

bloglovin.marmor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *