Mørk chokoladebrud med pistacie og hasselnødder

IMG_1010

Er vidst gået lidt julegodte-amok i år, men er simpelthen faldet over SÅ mange lækre opskrifter
– og så bliver man jo nød til liiige at afprøve dem..! :D Opskriften på de her chokoladebrud fandt
jeg på denne blog – synes nu sagtens de (også) kan laves på andre tidspunkter af året :)

IMG_1011

Opskriften er ret så let at gå til og “slutresultatet” smager helt fantastisk – næste gang jeg skal
lave dem, tror jeg, at jeg vil prøve at skifte en af nøddesorterne ud med nogle saltede peanuts
eller pynte med frysetørrede hindbær.

Mørk chokoladebrud

Ingredienser:

  • 400 g mørk chokolade (80%)
  • 100 g pistacienødder (uden skal)
  • 140 g hasselnødder
  • 2 spsk kokosolie

 

Fremgangsmåde:

  1. Hak nødderne groft.
  2. Kom de hakkede nødder over i en form beklædt med husholdningsfilm
    (brugte et lille, ildfast fad).
  3. Smelt chokoladen i vandbad, sammen med kokosolien.
  4. Hæld den smeltede chokolade over nødderne – læg låg på formen/film den godt sammen
    og stil den på køl nogle timer.
  5. Når massen er stivnet, tages den ud og skæres i tern i den ønskede størrelse
    og stilles bagefter tilbage på køl.
  6. Chokoladen skæres nemmest i pæne tern, hvis den skæres, inden den bliver helt hård.

 


 

 

bloglovin.marmor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *