Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/sanneobel.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
6 julegaveønsker til hende - sanneobel.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/sanneobel.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

6 julegaveønsker til hende

 

collage

 

 

Har besluttet mig for at prøve noget nyt – plejer altid at være håbløst bagud med mine julegaveønsker.. egentlig også med hvad jeg ønsker mig til min fødselsdag, men i år har piben
fået en anden lyd – og jeg er faktisk “allerede” snart færdig med min ønskeseddel :)

Har en irriterende tendes til ikke at vide, hvad jeg ønsker mig i dagene/ugerne op til min fødselsdag (eller jul), men lige så snart man er på den anden side af begivenheden, så kan jeg komme i tanke om alverdens ting jeg godt liiige kunne bruge.

Fremadrettet er planen, at jeg har et Word-dokument liggende på den bærbare, hvor jeg så i løbet af året kan tilføje div. ønsker – og dermed spare mig selv og særligt mine “gavegiverer” for en masse irritation, når jeg ikke lige kan hoste op med nogle gaveønsker :)

Det er lidt pudsigt, for da jeg var yngre havde jeg bestemt ingen problemer med at komme på ting jeg ønskede mig, men mon ikke det har noget med at gøre, at i takt med, at man bliver ældre
og får lidt mere luft i økonomien – ja så køber man de fleste af ens ønsker selv..?

Ovenover et lille udpluk af mine ønsker:

 

Har I mon nogen julegaveønsker jeg kunne blive lidt inspireret af..? :)

 


 

bloglovin.marmor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *