Julefrokost – LCHF – hjemmelavet karrycreme og sukkerfri agurkesalat

IMG_0988

Aaaah.. endelig fredag..! Synes godt nok, der er “smæk” på for tiden – dagene flyver afsted..!

I dag er hubby til julefrokost, så har lejligheden heeelt for mig selv.. nyder virkelig min alenetid
– har tændt masser af stearinlys, slapper med et tæppe på sofaen og har købt lidt fredagsguffeliguf, men hvis jeg skal være helt ærlig.. og det skal man jo helst.. så begynder jeg ofte at savne ham
efter et par timer :D – Lidt “ynkeligt” måske, men never the less, sandheden :)

IMG_0992

Her 2 opskrifter på tilbehør fra lørdagens julefrokost – opskriften på karrycreme har jeg delt før..
er stor fan af den, den er let at lave, det er en smart måde at “slippe udenom” at købe 2 slags sild
– og så smager den også super i eks. en kyllingesandwich.

Opskriften på den sukkerfri agurkesalat kommer lige her – det tager absolut INGEN tid at lave og smager altså bare bedre, end den man kan købe:

Agurkesalat (1 stort glas)

Ingredienser:

  • 1 1/2 agurk
  • 3 dl eddike
  • 1,5 dl vand
  • 6 spsk Suvida (søde- og bagemiddel)
  • 2 – 3 tsk salt
  • Friskkværnet peber

 

Fremgangsmåde:

  1. Agurkerne skæres i tynde skiver – jeg havde en dims til min foodprocessor,
    der kunne gøre det, men siden på et rivejern kan også bruges.
  2. Knug væden fra agurkeskiverne.
  3. Bland eddike og vand – kom sukker, salt og friskkværnet peber i.
    Rør indtil salt og sukker er opløst og kom så agurkeskiverne ned i lagen.
  4. Lad agurkesalaten trække i køleskabet i min. nogle timer – og gerne natten over.

 


 

bloglovin.marmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *