Minipizza – LCHF – .. og lidt om at være i sommerhus

Aaaaah.. det der med at være i sommerhus hele weekenden, dét er lige mig..! Kom retur i dag,
først på eftermiddagen – har været afsted med 4 skønne kvinder fra Logen (og en baby).. vi har
spist lækker, lækker mad, slappet af, motioneret (meget lidt :D ), talt om nogen af livets store spørgsmål, shoppet – og en hulens masse andet :) Glæder mig allerede til vi (forhåbentlig)
skal afsted igen næste år..!

IMG_0960

Det der med 2 aftener i streg, at indtage rødvin + være længere oppe, fik maven, her til aften,
til at insistere på at få “noget med en masse smeltet ost” – og det måtte jo så fremtrylles,
så vupti, 4 styks minipizzaer – delte dog med min hubby..! :)

IMG_0961

Bundene er en grundopskrift – og så kan man variere fyldet, lige som man lyster

IMG_0962

Vores fyld bestod i dag af: tomatpure, rød peberfrugt, kyllingestrimler, rødløg

IMG_0963

chorizo, revet ost, chili- og hvidløgsolie og tørret timian

IMG_0964

Her det færdige resultat – de smagte fantastisk og tog ikk alverdens tid at lave

Ingredienser (bund):

  • 3 æg (str M/L)
  • 200 gr revet ost
  • 1-2 spsk frøloppeskaller (kan eks. købes i Matas)
  • 1 tsk bagepulver
  • evt. lidt salt & peber (eller anden krydderri)

 

Fremgangsmåde:

  1. Rør alle ingredienserne godt sammen i en skål, evt. med dejkrogene på en elpisker, og lad massen stå og hvile indtil den har samlet/sat sig lidt (ca. 5-10 min)
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel nu dejen herpå i 4, mindre cirkler
  3. Forbag bundene i ovnen i 10 min ved 200 grader varmluft (til de er gyldne)
  4. Tilsæt fyldet, ind i ovnen med dem igen og lad minipizzaerne bage videre indtil osten er smeltet

 

Velbekomme – kom meget gerne med ideer til nye fyldsammensætninger..! :)


 

bloglovin.marmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *