Rødkålssalat med mango, chili og granatæble

IMG_0954

.. – og vupti, så var de 2 fridage gået..!

Heldigvis har jeg både nået et par praktiske ting, slappet af, læst bøger og været sammen
med nogen af de mennesker jeg holder af, så bliver faktisk ikk så “forfærdeligt” at skulle
på job i morgen :)

IMG_0955

Prøvede kræfter med en ny salat-sammensætning her til aften.. den var velsmagende og mættende, men blev dog alligevel ikk helt som jeg havde håbet.. så må der jo bare videreudvikles på den..! :)

IMG_0956

Salat:

  • 1/2 rødkål
  • 1/2 mango
  • 1 1/2 – 2 håndfulde granatæblekerner
  • 1 håndfuld saltede mandler (hakkes)

Dressing:

  • 2-3 spsk olivenolie
  • 1-2 spsk hindbæreddike
  • 1-2 spsk agavesirup
  • lidt chiliolie
  • lidt saft fra en rød grape

Næste gang vil jeg prøve at tilsætte noget frisk chili eller chilisauce til dressingen og lade kålen “marinere” i det natten over, for at gøre det lidt mindre tørt og mere “blødt” – er nemlig masser
af “bid” i både mango, granatæblekerner og mandler.

´

Er generelt stor fan af at bruge div. kålsorter frem for salat – synes ganske enkelt det mætter bedre og kan ofte også holde sig friskt i længere tid – kender I mon til nogen kålssalat-sammensætninger jeg bør afprøve..? :)


 

 

bloglovin.marmor

4 Comments on Rødkålssalat med mango, chili og granatæble

  1. SanneOM
    15/10/2015 at 21:02 (2 år ago)

    Tusind tak – jeg prøver at tage et smut forbi Kvickly :)

  2. Sanne
    15/10/2015 at 6:56 (2 år ago)

    Ja det smager super… Den er fra urtekram og jeg er næsten sikker på at den er købt i kvickly :-)

  3. SanneOM
    14/10/2015 at 21:55 (2 år ago)

    Uh, tak for tippet, lyder sørme også lækkert – dén må snarest prøves..! :)
    Var slet ikk klar over, at man kan få granatæblebalsamico, hvor køber du det henne..?

  4. Sanne
    13/10/2015 at 21:51 (2 år ago)

    Vi er glade for denne, er vild med rå rosenkål og tænker at granatæblebalsamico nemt kan erstattes med noget andet :-)

    Ingredienser :

    125 g rensede rosenkål
    200 g hvidkål
    100 g broccoli – brug også gerne stokken
    100 g conference pære

    Dressing :

    35 g granatæblebalsamico
    20 g stærk sennep
    20 g flydende honning

    Fremgangsmåde :

    Skær rosenkål og pære i tynde skiver, snit hvidkål i tynde strimler og brocccoli i små buketter/tynde skiver.
    Bland det hele sammen i en skål.
    Rør ingredienserne til dressingen sammen og hæld det over kålblandingen lige servering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *