Lidt sødt – Bananbrød

Det der med fridage – det er jeg stor fan af..! Tror ligefrem min mås kommer til at rejse sig fra
sofaen i dag – solskinnet lokker :)

1-IMG_0774

Inden jeg går nogen steder, ville jeg lige dele denne her super lækre opskrift på bananbrød med
Jer – arbejdstiden er minimal og stort set alle ungerne (250 styks) ude på jobbet er helt pjattet
med det :)

1-IMG_0775

Spiser meget begrænsede mængder af både hvedemel og sukker, da jeg primært spiser efter
LCHF-principperne, men lige med dette “brød” gør jeg nogle gange en undtagelse :)

1-IMG_0776

 

Bananbrød:

  • 125 g blødt smør
  • 175 g rørsukker
  • 2 æg (str. M/L)
  • 3 bananer (gerne store)
  • 250 g mel
  • 1/2 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • evt. 100 g hakkede nødder el. lidt hakket, mørkt chokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Pisk smør og sukker sammen.
  2. Tilsæt æg og skrællede, ikke for fint, moset bananer i massen og pisk igen.
  3. Rør de tørre ingredienser i (og evt. nødder/mørkt chokolade)
  4. Hæld dejen i en smurt brødform og bag den ved 175 grader i ca. 1 time.

 

bloglovin.marmor

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *