Lørdags frokost – hjemmelavet skinkesalat

I lørdags passede hubby og jeg denne her lækre, lille trold, mens hans forældre og større søskende var en tur i svømmeren – for dælen, hvor er han dog kær..! (altså både bebs og hubby :) )

1-IMG_1916

For, at vi også kunne se lidt til hans forældre, og de andre børn, så havde vi inviteret dem
på lidt frokost efter svømmeturen

1-IMG_0759

Jeg kastede mig bla. ud i at kreere en hjemmelavet skinkesalat – havde jeg vidst, hvor let
det er, havde jeg da aldrig købt en færdiglavet..!

1-IMG_0760

Hjemmelavet skinkesalat 

Ingredienser:

  • 200 g skinke i tern el. rest af en forkogt hamburgeryg
  • 1 rødløg
  • Mayonnaise (i den mængde du lyster – tror jeg brugte 5-6 spsk)
  • Evt. lidt citron- el. limesaft
  • Salt + peber

 

Fremgangsmåde:

  1. Frem skræl fra løget og giv det og skinken en tur i foodprocessor, til det har den ønskede konsistens (alternativt kan du hakke det meget fint med en kniv)
  2. Put “skinkemassen” over i en skål og rør den med mayo, salt, peber og evt. lidt limesaft
  3. Server evt. skinkesalat på et stykke ristet rugbrød og lidt purløg på toppen – SÅ kører det..! :)

.

bloglovin.marmor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *