I lørdags passede hubby og jeg denne her lækre, lille trold, mens hans forældre og større søskende var en tur i svømmeren – for dælen, hvor er han dog kær..! (altså både bebs og hubby :) )
For, at vi også kunne se lidt til hans forældre, og de andre børn, så havde vi inviteret dem
på lidt frokost efter svømmeturen
Jeg kastede mig bla. ud i at kreere en hjemmelavet skinkesalat – havde jeg vidst, hvor let
det er, havde jeg da aldrig købt en færdiglavet..!
Hjemmelavet skinkesalat
Ingredienser:
- 200 g skinke i tern el. rest af en forkogt hamburgeryg
- 1 rødløg
- Mayonnaise (i den mængde du lyster – tror jeg brugte 5-6 spsk)
- Evt. lidt citron- el. limesaft
- Salt + peber
Fremgangsmåde:
- Frem skræl fra løget og giv det og skinken en tur i foodprocessor, til det har den ønskede konsistens (alternativt kan du hakke det meget fint med en kniv)
- Put “skinkemassen” over i en skål og rør den med mayo, salt, peber og evt. lidt limesaft
- Server evt. skinkesalat på et stykke ristet rugbrød og lidt purløg på toppen – SÅ kører det..! :)
.