En god start på dagen..

I skrivende stund sidder jeg i morgenkåbe, nyder stilheden med en kop the – Morten er til træning :D – og prøver at få øjne. I går havde jeg en anderledes, men mindst lige så god start på dagen: Tidligt op, i Fitnessdk og træne overkrop.. og hjem og spise farverig morgenmad :)

1-IMG_1863

Til hverdag består min morgenmad som oftest af noget ala ovenstående – nemt, mættende
og pænt at se på for øjet :)

1-IMG_1864

Var hoppet i mine nye træningstights fra H&M – er ret vild med den koboltblå farve..!
Lige for tiden “tæsker” jeg bla. mine arme med de her øvelser:

  • Cable overhead extension
  • Dumbbell skull crushers

´

– Hvordan starter du din dag..?

´

bloglovin.marmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *