Vær vor gæst

I går aftes var Morten og jeg hjemme og spise hos et vennepar – vi har igennem længere tid fordelt maden ud på os, sådan så det ene par laver kødet + en slags dessert og det andet par laver noget tilbehør til kødet.. det fungerer altså rigtig godt, særligt i en travl hverdag..! :)

Vi havde lavet nedenstående tilbehør:

1-IMG_0745

“Flødekartofler” (LCHF)

1-IMG_0746

Ynglings-salaten.. denne gang lavet på rosenkål, tilsat lidt saltede, hakkede mandler som topping

1-IMG_0747

Skulle I selv få lyst til at  afprøve kræfter med “flødekartoflerne” er opskriften lige her:

´

4-6 personer:

  • 1-1,5 kg kinaradise
  • 3-4 dl piskefløde
  • revet muskatnød
  • salt + peber
  • fed hvidløg

´
Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Skrald kinaradisen og skær den i helt tynde skiver
  3. Læg lagvist skiverne i et smurt, ildfast fad
  4. Hæld piskefløden over og drys med muskatnød, salt + peber og hvidløg
  5. Bag retten midt i ovnen i ca. 60-70 min

´

Opskriften stammer fra denne bog – har dog selv tilføjet hvidløgsdelen.. eller dvs. det havde jeg
lige glemt i tirsdags, så det smagte ikk af så meget, til gengæld var skiverne af kinaradise lagt MEGET flot..! :D

´

bloglovin.marmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *