Påske – Noget i de små glas..?

´
Her tænker jeg selvfølgelig på noget lækkert tilbehør
– og når det nu stadig er påske, så skal det da være noget gult af slagsen..! ; )

1-IMG_0719

 

I torsdags røg de her 2 på påskefrokostbordet:

Karrycreme
I stedet for både at købe karry- og marinerede sild, nøjedes vi med at købe et par glas af sidstnævnte og lavede så i stedet denne lækre karrycreme fra Jane Faerbers bog.

Bringer opskriften her, med få ændringer

Ingredienser – 2 glas:

  • 1 grønt æble
  • 6-8 spsk god mayonnaise
  • 6-8 spsk cremefraiche 18%
  • 1-2 spsk karry
  • 1 tsk gurkemeje
  • 2 spsk kapers
  • 3-4 tsk SukrinMelis (kan eks. købes i Matas el. helsekostbutikker)


Fremgangsmåde:

  1. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i meget små tern
  2. Rør æbleternene sammen med alle de andre ingredienser og put evt. karrycremen i et glas ala det på billedet

 

Remoulade (lynrørt)
Den tog stort set ingen tid at lave – og var virkelig et hit..! Den var sågar så heldig at få lov til at komme med på Mac Donalds dagen efter, så der var noget ordentlig dyp til fritterne..! :D

Igen havde jeg fat i en af Jane Faerbers bøger:

Ingredienser – 2 glas:

  • 3 dl mayonnaise
  • 3-4 tsk dijonsennep
  • 2 tsk Sukrin (jeg brugte SukrinGold)
  • 2 tsk karry
  • 1/2-1 tsk gurkemeje (for at give farve)
  • 100 gr finthakkede drueargurker

 

Fremgangsmåde:

  1. Rør mayonnaisen sammen med sennep, Sukrin og krydderier
  2. Hak drueagurkerne fint i en minihakker/foodprocessor og bland dem i dressingen

´
Nemmere bliver det vidst ikk..! :)

´


bloglovin.marmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *